Wij geloven dat gezonde voeding altijd de basis is. Daarom hebben we een gezond recept voor jou van onze eigen Romy. Deze keer: dillezalm uit de oven met groene salade!
Ingrediënten:
- 400 g zalmfilet (ongeveer 200g per persoon)
- 3-4 el olijfolie
- 1 biologische citroen
- 3 el verse dille
- kruidenzout
- peper
Bereiding van de Dille Zalm:
Bereid ondertussen de groene salade voor.
Ingrediënten groene salade:
- 300 g gemengde bladsla: Romeinse sla, lollo rosso, frisée, rucola.
- 1/2 rijpe avocado
- 2 radijzen
- ½ biologische citroen
Garnering: kiemgroenten, fijngesneden gekookte bieten, bosbessen.
Kruiden: salie, rozemarijn, tijm, peterselie.
Bereiding groene salade:
Kerrie-yoghurt salade dressing of kruidenolie salade dressing
1.kerrie yoghurt salade dressing
- 2 eetlepels Griekse yoghurt
- 2 el mayonaise
- 2 theelepels vers citroensap
- 2 theelepels kerriepoeder
- 1 theelepel biologische honing
- 1 teentje knoflook fijn geperst
- Kruidenzout
- Vers gemalen peper
2. kruidenolie salade dressing
- 3 el olijfolie
- 2 theelepels vers citroensap
- 1 theelepel biologische honing
- Verse kruiden
- Kruidenzout
- Vers gemalen peper
Eet smakelijk!
Romy houdt van koken en laat je elke maand kennismaken met een heerlijk, gemakkelijk te bereiden gezond recept! Hiermee wil ze iedereen inspireren om gezond te eten en plezier te krijgen in het koken.