Nattokinase is een enzym dat van nature voorkomt in het Japanse voedingsmiddel natto – een traditioneel gerecht op basis van gefermenteerde sojabonen. In Japan wordt natto al eeuwenlang gegeten vanwege de gezondheidsondersteunende eigenschappen. Maar wat maakt nattokinase nu zo bijzonder? En waarom groeit de interesse in dit natuurlijke enzym ook in Europa?
Tijdens deze gratis webtalk van ongeveer 20 minuten brengt Jeroen de Haas je op de hoogte van de nieuwste inzichten.
Wat komt er aan bod?
• Wat is nattokinase en hoe wordt het gewonnen?
• Hoe werkt de bloedstolling en wat doet nattokinase?
• Waarvoor kan nattokinase worden gebruikt?
• Wat is een veilige dosering?
• Welke stoffen werken mooi samen met nattokinase?
On-demand webtalk
Het webtalk is 'on-demand' beschikbaar, zodat je het webtalk op elk gewenst moment kunt bekijken. Meld je direct aan, dan krijg je een mailtje met de link naar het webtalk.